Futbol sala/Segona B

El Covisa visita diumenge un dels pocs rivals que li han pres punts

L'Industrias B va igualar a quatre gols al Pujolet a la primera jornada, però no està mostrant-se gaire resolutiu a casa

Aarón Riera, en el duel contra l'Industrias B al Pujolet (4-4)

Aarón Riera, en el duel contra l'Industrias B al Pujolet (4-4) / Oscar Bayona

Redacció. Manresa

El Covisa Manresa visita aquest diumenge (13.30 hores) un dels pocs rivals que li han pres punts en el tram inicial de la temporada. L'Industrias B de Santa Coloma va igualar a quatre gols al Pujolet aquell llunyà 16 de setembre, en la primera jornada de lliga, però després no s'ha mostrat excessivament resolutiu, sobretot a casa, i està situat a mitja classificació, amb setze punts menys que el conjunt de Paco Cachinero.

Els manresans, que venen d'una bona victòria contra el Natació Sabadell per 7-5, volen iniciar la segona volta mantenint vuit punts enrere, com a mínim, el cinquè classificat, posant a ratlla un Mataró que el segueix a dos punts i intentant pressionar el líder, La Nucía, que es troba quatre punts a davant, tot i que la visita a València dels alacantins sembla molt fàcil.

Pel que fa al partit de Santa Coloma, l'Industrias B no guanya a casa des del 4 de novembre, quan va derrotar l'Almonacid. És un adversari més complicat si et ve de visita que si juga al pavelló Nou, on ha perdut sis dels vuit partits que hi ha jugat. Així, ha caigut contra el Natació Sabadell, el Barceloneta, el Mataró, el Cerdanyola, el Picassent i La Nucia i només ha derrotat el mencionat Almonacid i el València. En canvi, a fora només ha perdut un partit, a Canet, i n'ha guanyat quatre.

El Covisa tindrà la baixa per a aquest partit d'Aleix Pérez, que va resultar lesionat en l'entrenament que l'equip va fer dimarts. La resta d'efectius estan a les ordres del tècnic, que segurament estarà content si el seu equip es manté com a màxim golejador del seu grup. Ara du 88 anotacions.