Futbol/Lliga de Campiones

El Barça manté el ple a Europa després d'una victòria treballada (2-0)

Les blaugrana, que s'han assegurat el primer lloc del grup abans de jugar, en tenen prou amb un gol a cada part per derrotar un Eintracht ja eliminat

Patri Guijarro i Caroline Graham Hansen, les golejadores, s'abracen en el 2-0

Patri Guijarro i Caroline Graham Hansen, les golejadores, s'abracen en el 2-0 / Alejandro García/EFE

Jordi Agut

Jordi Agut

El Barça segueix guanyant tot el que juga i aquest dijous ha derrotat l'Eintracht de Frankfurt per 2-0 i l'ha deixat sense opcions a Europa. El partit no ha estat tan fluïd com la majoria dels que juga l'equip català i les alemanyes han tingut algunes ocasions per posar més problemes.

Tot i tenir la primera posició assegurada abans de jugar, per l'empat del Benfica a Malmö, Jonatan Giráldez ha alineat un conjunt de gala per guanyar el partit, però a l'equip li ha costat trobar oportunitats aviat. De fet, les alemanyes han tingut dues arribades, primer amb una incursió de Freigang i després quan Cata Coll ha interceptat una penetració de Anyomi i Paredes ha rebutjat sota la porteria una vaselina de Prasnikar.

El Barça ha pogut marcar en una doble rematada de córner, primer mitjançant Bronze i després Patri. Johannes ha aturat, però no ha pogut fer res un minut després, quan les blaugrana han recuperat una pilota molt endavant i la mallorquina ha rematat creuat.

Les locals haurien pogut fer més gols fins al descans, però ni Salma, ni Marionoa no han estat gaire encertades i Paredes ha rematat alt. Ha anat millor a l'inici de la represa, quan l'Eintracht ha canviat la portera i Bösl ha evitat dos gols cantats d'Aitana i Graham Hansen. L'equip alemany ha viscut els seus millors minuts poc després, primer amb una rematada a fora de Freigang i, sobretot, amb una bona arribada de Prasnikar.

Tot s'ha acabat, però, al minut 73 quan Caroline Graham Hansen ha anotat el segon d'un xut llunyà. A partir d'aquí han arribat els canvis i ocasions de Clàudia Pina i d'Ona Batlle, però ja no han caigut més gols.

FC BARCELONA: Coll; Bronze, Paredes (Torrejón min 84), Engen, Ona Batlle; Aitana (Vicky López min 87), Walsh, Patri; Graham Hansen (Bruna min 84), Mariona (Pina min 70) i Salma (Brugts min 70)

EINTRACHT FRANKFURT: Johannes (Bösl min 46); Wolter, Doorsoun, Kleinherne, Hanshaw (Dilara Acikgöz min 85) Pawollek (Martínez min 60), Reuteler (Gräwe min 31), Dunst; Anyomi, Freigang (Ilayda Acikgöz min 85) i Prasnikar.

ÀRBITRA: Deborah Anex (SUI). Ha amonestat Gräwe

GOLS: 1-0 Patri min 19, 2-0 Graham Hansen min 73