Natació artística

Títol català júnior de natació artística per a Txell Ferré i dos setens llocs del CN Manresa

La internacional bagenca, acabada d'arribar dels Mundials de Doha, va penjar-se la medalla d'or amb les companyes del CN Sabadell

Les integrants de la formació de rutina acrobàtica del CN Manresa

Les integrants de la formació de rutina acrobàtica del CN Manresa / Arxiu particular

Redacció. Manresa

La jove nedadora manresana resident a Sant Salvador de Guardiola Txell Ferré va aconseguir la medalla d'or, al costat de les seves companyes de rutina acrobàtica en categoria júnior del CN Sabadell, en els Campionats de Catalunya que van tenir lloc a la piscina de Granollers. Ferré acabava d'arribar de Doha, on va col·laborar a la classificació de l'equip estatal sènior per als Jocs Olímpics de París. Els campionats també van veure dues setenes posicions, també en categoria júnior, de les representants del CN Manresa.

D'aquesta manera, Ferré i el CN Sabadell van obtenir una nota de 151,6100 punts, per davant del Coraplax CN Granollers, que va quedar segon amb 150,9467, i el CN Kallipolis, tercer amb 125,9633. En aquesta mateixa classificació, el CN Manresa va ser setè amb 94,2733 punts. Formaven l'equip manresà Ada Soler, Marina Fernández, Jana de Miguel, Èlia Vall, Èlia Descals i Sheila Garcia.

Dues d'aquestes nedadores també van formar el duet júnior femení, que va assolir la setena posició amb 91,0792 punts. El triomf va ser per al Coraplax Granollers (193,4875), seguit de la segona formació del club vallesà (149,9583) i del CN Kallipolis (148,6875).