Atletisme

Maite Marzo, de l'Avinent, campiona d'Europa W50 de 400 metres

L'atleta del club manresà ja havia guanyat la seva sèrie i va obtenir una clara victòria en la final

Maite Marzo, en el moment de creuar la línia de meta de la final

Maite Marzo, en el moment de creuar la línia de meta de la final / Arxiu particular

Redacció. Manresa

L'atleta de l'Avinent Manresa Maite Marzo va aconseguir la medalla d'or i el títol continental en els Campionats d'Europa màsters de pista curta que es van disputar a la ciutat polonesa de Torun. Marzo va guanyar la final dels 400 metres de la categoria W50 amb un temps d'1.02.01. Va obtenir gairebé un segon de distància respecte de la noruega Maylem Lauvstad (1.02.98) i encara més diferència sobre la italiana Emanuela Baggiolini, tercera amb 1.03.20.

Marzo ja havia guanyat la seva sèrie amb un registre d'1.07.07, amb una gran facilitat i guardant forces per a la posterior final. En la seva cursa també es va classificar per temps l'hongaresa Noémi Batori (1.09.94).