Forfet de temporada amb descompte a Les Angles, fins al 3 de desembre

La gran estació del Capcir comença a comercialitzar el passi a preu reduït, amb un estalvi del 15%

La previsió d’obertura és per a l’1 de desembre

La temporada 2023-24 de Les Angles arrencarà l'1 de desembre

La temporada 2023-24 de Les Angles arrencarà l'1 de desembre / LES ANGLES

Redacció

A menys de 4 setmanes per a l'inici de l'activitat -l'arrencada està prevista per l'1 de desembre-, l'estació de Les Angles ha començat a comercialitzar els forfets de temporada amb preu de descompte. Si s'adquireix abans del 3 de desembre, s'obté un estalvi del 15% en el preu de tarifa. A més, hi ha un preu especial per a les famílies: per la compra d’un paquet familiar de 4 passis de temporada, el més econòmic dels quatres surt gratis.

El preu d’un adult el forfet de temporada amb tarifa normal és de 630 €, mentre que si l’adquisició es fa abans de 3 desembre aquest queda per 535 €. En el cas dels nens, en edat compresa entre els 5 i els 11 anys, els estudiants de 18 a 24 anys i esquiadors sèniors de 65 a 74 anys, el preu de tarifa de 575 € queda per 487 €.

Les primeres nevades han començat a deixar aquests darrers dies les muntanyes del Capcir, l'Alta Cerdanya i l'Alt Conflent enfarinades. També sobre les pistes d'esquí de Les Angles. I és que la neu, a partir de mitjans i finals de tardor, no acostuma a fallar mai al Capcir. Com a mínim, així ha estat en els darrers 60 anys que ja porta en actiu la gran estació del Capcir.

El 60 aniversari de l’estació arriba amb inversions i novetats importants que ja estan a punt d’enllestir-se, i això quan queden menys de 4 setmanes per a l’inici de la campanya de neu. Entre aquestes, al poble hi ha un nou aparcament soterrat, ben a prop de la terminal de sortida del telecabina Les Pellerins. També permetrà una nova plaça al centre urbà del poble i una reurbanització amb voreres més amples entre el centre vila i el peu de pistes.

Pel que fa a la muntanya, i com cada estiu, s’han fet millores i tasques de manteniment als traçats, a les instal·lacions i a la xarxa de neu produïda. En el cas de la producció de neu, s'han substituït innivadors antics per uns de més eficients, tant en producció com en consum energètic. Inversions i millores que sempre es fan amb l’objectiu de satisfer l'experiència global, sobre la neu però també pensant en l'entorn dels qui aposten per lliscar a Les Angles.

Enguany, amb motiu del 60 aniversari, també hi ha algun canvi en la imatge de l’estació, que es bolca en acollir el públic familiar. I això, sempre en equilibri amb la natura i el fet de gaudir del lleure i l’esport. Per això, Les Angles pot lluir el segell d’estació Famille Plus i el prestigiós Flocon Vert.

On es poden comprar els forfets de temporada de Les Angles?

 El forfet de temporada 2023-24 dels Angles es pot comprar via online a la web corporativa o també al web de Viatges Campulié.