Nevades amb gruixos de fins a 35 cm permeten que la temporada arrenqui a Baqueira Beret aquest dissabte, 25 de novembre

L'estació ofereix una tarifa reduïda fins al 2 de desembre

Imatge de l'estació de Baqueira Beret, a punt per obrir

Imatge de l'estació de Baqueira Beret, a punt per obrir / BAQUEIRA BERET

Redacció

La nova temporada 2023-2024 arrencarà a Baqueira Beret aquest dissabte, 25 de novembre, tal com l'estació havia previst al seu calendari ideal. Els remuntadors oberts per a l'estrena a la zona de Baqueira seran el TC Baqueira, TS Esquiròs, TSD Mirador, TSD Cabana, TSD Jorge Jordana, TQ Rabadà, i les cintes Carreretes 1 i 2 a la zona de debutants a Baqueira 1800.

El forfait BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET tindrà un preu especial de 39,50 € el d'adult i 26,50€ l'infantil, fins al dia 2 de desembre que passarà a tenir la tarifa general. Els serveis de preparació de pistes treballaran durant tota la setmana per continuar condicionant traçats per ampliar àrea esquiable, sempre que es confirmen les previsions de neu i si les condicions meteorològiques ho permeten.

Pel que fa a restauració, l'estació oferirà la cafeteria Bosque el 1800. Al nucli de Baqueira 1500, el Wine Bar Viña Pomal i l’Hotel Montarto amb el seu Piano Bar i Drinkery també estaran oberts.

Els serveis de lloguer, reparació, guarda esquís i venda de material també estaran disponibles a Ski Service 1.500, Baqueira Store-Ski Service Ruda, Guarda esquís Bosque en 1800. D'altra banda, estarà obert el pàrquing cobert del Telecabina a Ruda.

Ja es poden recarregar els suports BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET online, ja sigui tenint el suport o comprant anticipadament els dies d'esquí i posteriorment vincular la recàrrega a un suport BaqueiraTICKET quan se'n disposi. Aquest suport es pot adquirir de forma gratuïta als punts d'informació de l'Estació, així com als hotels de les dues valls (Val d'Aran i Valls d'Àneu) i altres punts col·laboradors.

L'agència de viatges de Baqueira Beret ofereix per a aquest inici de temporada disponibilitat d'allotjament i la millor experiència amb la qualitat i garantia de Baqueira Beret per a tots aquells aficionats a l'esquí i el surf de neu que no es vulguin perdre els primers girs de la temporada.