Un mort i una nena ferida en un accident amb una atracció inflable a França

L'estructura on estaven va sortir volant pel fort vent i es va desplaçar 50 metres

EFE

Un home de 35 anys ha mort i la seva filla de 3 anys ha resultat ferida greu al sud-est de França en un accident amb una atracció inflable. Els fets van passar durant la tarda del diumenge a la localitat de Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, a prop de Marsella. Totes dues víctimes van ser traslladades a l'hospital en estat greu, però el pare va morir poc després a causa de les lesions sofertes.

L'atracció del parc aqüàtic Wonderland en la que estaven va sortir volant pel fort vent, emportant-se a les dues persones, que estaven a dins. L'estructura, d'uns 20 metres de llarg i ample segons la premsa local, es va desplaçar uns 50 metres i la caiguda que van sofrir va produir una aturada caardiorespiratòria a les víctimes.

"Malgrat tot, esperava un resultat positiu i em va entristir molt de saber a última hora de la tarda que el pare no havia sobreviscut", va informar aquesta matinada l'alcalde del lloc, Alain Decanis, a través de les xarxes socials. L'alcalde també ha afirmat que s'ha iniciat una investigació per saber què ha pogut passar.