Mor una motorista en xocar amb un porc senglar a Vilobí d'Onyar

Un cotxe va topar amb l'animal que va quedar al mig de la carretera i el motorista no va poder-lo evitar

El punt on s'ha produït l'accident de trànsit mortal a Vilobí d'Onyar

El punt on s'ha produït l'accident de trànsit mortal a Vilobí d'Onyar / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Una motorista va morir dijous a la nit en un accident de trànsit en xocar amb un senglar a Vilobí d'Onyar (La Selva). La víctima mortal, A.V.R. tenia 35 anys i era veïna de Vilobí d'Onyar. L'accident de trànsit fatal va produir-se cap a un quart d'onze de la nit a l'altura del quilòmetre 13,1 de la GI-533 al seu pas per Vilobí. El punt del sinistre mortal és la recta de Can Terrer, abans d'arribar a la benzinera BP, on hi ha a la cruïlla per anar cap al poble.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) investiguen les causes del sinistre mortal, però les primeres indagacions apunten que un senglar va irrompre al mig de la GI-533 i en aquell moment, un cotxe que circulava per la via hi va xocar.

L'animal va quedar estès a la calçada i la moto que va venir després per la mateixa via, no va poder evitar també impactar-hi. La motorista va sortir projectada de la moto i va acabar perdent la via, segons fonts consultades.

Arran dels fets es van mobilitzar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra de Trànsit, el SEM i quatre dotacions dels Bombers. Els efectius d'emergències no van poder fer res per salvar la vida al motorista. EL SEM també va activar l'equip de suport psicològic.