El vídeo íntim de Daniel Sancho amb què Edwin Arrieta l'amenaçava, clau en la investigació del crim

L'informe policial assenyala el clip com una de les principals claus en la investigació

Daniel Sancho, protagonista d'un video sexual

Daniel Sancho, protagonista d'un video sexual / Agències

Alejandro Llorente

Les informacions relacionades amb Daniel Sancho i Edwin Arrieta no deixen d'aflorar. Mentre que, l'entorn de Daniel està organitzant una nova estratègia de defensa alhora que busquen un nou advocat tailandès, la família d'Edwin Arrieta insisteix que es faci justícia pel crim que ha posat fi a la vida del seu familiar.

La novetat del cas, té a veure precisament amb una de les possibles proves que donin suport al testimoni de Daniel Sancho. L'acusat espanyol assegura que estava rebent amenaces constants per part d'Edwin Arrieta, motiu pel qual haurien protagonitzat una acalorada discussió a l'hotel tailandès, la qual, hauria acabat de manera tràgica amb el cirurgià colombià.

Ha estat al programa 'Mañaneros' on han revelat els últims detalls que la policia tailandesa hauria donat sobre l'informe del cas. Les autoritats deixen clar que un vídeo d'índole sexual protagonitzat per Daniel Sancho seria una de les proves de més pes en la investigació, perquè donaria suport al seu testimoniatge. Una col·laboradora ha assegurat que els oficials estan disposats a trobar el motiu que va portar el jove de 29 anys a acabar amb la vida d'Edwin Arrieta.

Edwin Arrieta, víctima del crim de Daniel Sancho

Edwin Arrieta, víctima del crim de Daniel Sancho / Agències

Tal com s'ha assenyalat al programa, "Daniel, a la seva declaració, diu que ell tenia por d'Edwin, ja que, aquest el coaccionava. I aquesta és la novetat, ho feia amb un vídeo sexual de Daniel, i també amenaçava de fer mal a membres molt propers de la seva família, a qui Daniel vol molt i els volia protegir. El crim es produeix per una baralla perquè Edwin, segons la versió de Daniel, vol obligar-lo a mantenir relacions sexuals. Què passa? Daniel li dona un cop de puny, Edwin li dona una mossegada, Daniel l'empeny i el cirurgià, segons l'informe, cau i es dóna un cop al cap amb el lavabo", assenyala la periodista deixant clar que aquest vídeo podria ser clau en el judici amb altres proves com el testimoniatge d'un denunciant d'Edwin, o el suport del cercle més proper de Daniel Sancho.