La víctima de l'accident de trànsit mortal a Puig-reig s'estava al càmping de la localitat i és de Gavà

El cotxe, en el qual viatjaven tres joves, ha caigut per un terraplè de sis metres

El vehicle circulava de matinada per una via paral·lela a la c-16 que arriba al càmping

El revolt per anar al càmping de Puig-reig on ha tingut lloc el desgraciat accident

El revolt per anar al càmping de Puig-reig on ha tingut lloc el desgraciat accident / Anna Costa

Gemma Camps

Gemma Camps

La matinada d'aquest diumenge hi ha hagut un accident mortal a la carretera paral·lela a la c-16 que va al càmping de Puig-reig, i no a la c-16 com han informat Bombers i Trànsit erròniament. Un cotxe en el qual viatjaven tres joves, d'entre 18 i 19 anys, ha sortit de la via en el revolt per arribar al càmping i ha caigut per un terraplè. L'avís del sinistre s'ha rebut a les 5 i 26 minuts. La víctima és una noia de Gavà.

Per causes que encara s’estan investigant, el turisme amb els tres ocupants, que s'estaven al càmping de Puig-reig, ha patit una sortida de via en un revolt, ha caigut per un terraplè de sis metres i ha quedat bolcat en un camí secundari, ha explicat Trànsit.

A causa de l’accident, ha mort la passatgera que anava el seient posterior del turisme, a qui els Bombers han hagut d'excarcerar. Malgrat els treballs del SEM per salvar-li la vida, no ha estat possible.

El conductor i la passatgera davantera, també veïns de Gavà, han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a l’hospital de Berga i a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, respectivament. Segons informació de darrera hora, el noi ha estat traslladat posteriorment a Can Ruti.

Per arribar al càmping cal deixar la c-16 a l'altura del punt quilomètric 80 i, després d'uns 500 metres de la nova via que s'agafa, hi ha un revolt a l'esquerra per anar al càmping. Si, en comptes de girar, se segueix recte per la mateixa via, s'arriba a la depuradora. En el revolt és on el cotxe s'ha precipitat pel terraplè. Sembla que els tres joves tornaven cap al càmping després de sortir de festa. Lògicament, la notícia ha causat commoció entre els campistes que s'estan a les instal·lacions, alguns dels quals s'han acostat al lloc de l'accident aquest matí.

Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit informa que, amb aquesta víctima, ja són 129 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals).

El trencall, a l'esquerra, per anar al càmping, on ha tingut lloc el sinistre

El trencall, a l'esquerra, per anar al càmping, on ha tingut lloc el sinistre / Anna Costa

El terraplè on s'ha precipitat el vehicle. Com que hi ha vegetacio no es veu bé la fondària

El terraplè on s'ha precipitat el vehicle; com que hi ha vegetacio no es veu bé la fondària / Anna Costa