Detenen un home per atemptat contra l'autoritat a Moià

El detingut es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia i va donar cops de puny als agents

Els Mossos van aturar un conductor que circulava sota els efectes de l'alcohol

Els Mossos van aturar un conductor que circulava sota els efectes de l'alcohol / MOSSOS

Laura Serrat

Laura Serrat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 24 anys, resident a Moià, per un delicte d'atemptat contra l'autoritat i per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

Els fets van tenir lloc durant la matinada del 23 de desembre, quan els agents d'una unitat de la policia catalana van observar una furgoneta que circulava a una velocitat extremadament reduïda pel carrer Santa Magdalena en direcció a la plaça Moianès i van aturar-la.

Dins del vehicle, hi havia tres ocupants i els agents es van adonar que la persona que conduïa estava sota els efectes de l'alcohol. Aleshores van decidir fer-li la prova d'alcoholèmia i va donar positiu. Quan els agents li van demanar fer la segona prova, l'home es va posar agressiu i va començar a donar cops de puny als policies. La baralla va provocar diversos hematomes i rescades als agents.

Per aquests fets, va acabar detingut per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia i va passar a disposició judicial a Manresa.