Mor un noi de 14 anys en beure una beguda energètica amb dos grams de 'cocaïna rosa' que li van afegir uns altres joves

Les persones que van afegir la droga a la beguda de la víctima, van fugir i van penjar un vídeo a les xarxes socials explicant la seva 'gesta"

Efectius del Summa, en una imatge d'arxiu

Efectius del Summa, en una imatge d'arxiu / SUMMA

Redacció

Un jove de 14 anys ha mort intoxicat a Getafe després d'ingerir una llauna de Red Bull que contenia uns dos grams de la coneguda com a 'cocaïna rosa' o 'tusi', una mescla de substàncies com la ketamina o l'èxtasi.

Els pares de la víctima mortal ja han interposat una denúncia davant la Policia Nacional, que investiga els fets com un delicte d'homicidi. El jove va ser enterrat aquest passat diumenge. L'assumpte es posarà en mans del fiscal de Menors, qui prendrà declaració a les persones involucrades en el cas una vegada siguin identificades i decidirà sobre les investigacions a realitzar.

Els fets es van produir sobre les onze de la nit del passat divendres als voltants d'una estació del metro de Getafe quan el noi i dos amics van quedar amb uns altres joves que havien conegut a la xarxa social d'Instagram.

Pel que sembla, aquests nois li haurien tirat dos grams de 'tusi' en una llauna sense que el menor i els seus amics s'adonessin. Després d'això, els desconeguts van fugir pel metro i van penjar un vídeo a les xarxes socials explicant la seva "gesta" i mofant-se del menor, segons el relat de les fonts consultades. El vídeo ja ha estat esborrat.

Al cap de pocs minuts, el noi va caure desplomat fruit d'una intoxicació mortal per la ingesta de la droga letal. Al lloc dels fets, van acudir sanitaris i agents de la Policia Nacional, que van avisar als pares del succeït.

Fonts del Summa 112 han confirmat que els sanitaris van atendre un nen de 14 anys que va patir una parada cardiorespiratòria, sense que el poguessin reanimar. Els efectius van confirmar la defunció.