Troben mortes tres persones d'una mateixa família a Barcelona: dues amb signes de violència

El cos d'una dona s'ha localitzat en un domicili de la capital catalana i els de dos homes a Molins de Rei

Troben mortes tres persones d'una mateixa família a Barcelona

Blanca Blay (ACN)

ACN

Tres persones d'una mateixa família han aparegut mortes amb signes de violència aquest divendres a Barcelona i Molins de Rei (Baix Llobregat), segons han informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i els Mossos d'Esquadra. Els agents han trobat el cos d'una dona en un domicili del districte de Sant Martí de Barcelona passades les 10.00 hores. Una hora més tard, s'ha localitzat a Molins de Rei el cos sense vida d'un home que també presentava signes de violència. També a Molins, s'ha trobat el tercer cos, d'un altre home. Segons les primeres hipòtesis aquest tercer seria el fill, qui hauria matat primer la mare al pis de Barcelona, s'hauria endut el pare en un cotxe, i l'hauria matat també, per després suicidar-se.

Els Mossos d'Esquadra han estat requerits passades les deu del matí d'aquest divendres per adreçar-se al districte de Sant Martí, on s'havia localitzat el cos d'una dona morta a l'interior d'un pis amb indicis de criminalitat. En arribar, els agents han confirmat la troballa del cos i han activat els investigadors i la comitiva judicial.

Una hora més tard s'han localitzat els cossos de dos homes a Molins de Rei. El primer amb signes de violència, que seria el pare, i el segon, el del fill, amb indicis de que s'hauria suïcidat.

La comissaria general d'Investigació Criminal s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets. L'autoritat judicial ha decretat el secret de les actuacions.