Alves passarà el cap de setmana a la presó en no pagar la fiança aquest divendres

Dani Alves, durant el judici

Dani Alves, durant el judici / EUROPA PRESS/D.Zorrakino

EP

El futbolista Dani Alves passarà el cap de setmana a la presó en no haver consignat la fiança d'un milió d'euros aquest divendres abans de les 15 hores, amb una hora de marge més de l'habitual.

L'Audiència de Barcelona ha acceptat a petició de la defensa d'Alves allargar fins a les 15 el termini per dipositar la fiança, que normalment acaba a les 14 hores, quan tanca la secretaria del tribunal.

Malgrat aquesta hora extra, el futbolista no ha dipositat la fiança i ho podrà fer novament a partir de dilluns a les 9 hores, quan reobrirà la secretaria del tribunal.

El jugador està condemnat a quatre anys i mig de presó per agredir sexualment una noia en un lavabo de la discoteca Sutton, i dimecres l'Audiència de Barcelona va acceptar deixar-lo en llibertat sota fiança mentre es resolen els recursos a la sentència.

Les condicions perquè surti en llibertat són que dipositi una fiança d'un milió d'euros i entregui els dos passaports (espanyol i brasiler), i després de sortir s'haurà de presentar cada setmana davant el tribunal.