RECEPTA | Crema de coliflor a l’escuma de pebrots del piquillo
INGREDIENTS
- 2 cebes tendres
- 500 g coliflor
- 1 l llet
- 100 cc oli d’oliva
- 50 g mantega
- 100 g nata muntada
- sal
- Escuma de pebrots del piquillo:
- 1/2 pot de pebrots del piquillo
- 2 fulls de gelatina
- Sal
ELABORACIÓ
- Pelem i trinxem les cebes tendres. Les saltem amb un xic de mantega fins que estiguin toves, però sense agafar color.
- Hi incorporem la coliflor trinxada i la llet i ho deixem coure fins que la coliflor estigui tova.
- Ho triturem i hi afegim l’oli a poc a poc. Ho colem.
- Ho posem a escalfar sense que arribi a bullir.
- Escuma: posem a remullar la gelatina en aigua freda.
- Triturem els pebrots i els colem.
- Escalfem una mica el puré dels pebrots amb una mica de sal. Quan arrenqui el bull, ho retirem del foc i hi afegim els fulls de gelatina escorreguts d’aigua i la nata muntada. Ho remenem amb molt de compte.
- Servim en una copa la crema de coliflor tèbia i ho cobrim amb l’escuma de pebrots, que hi posarem a sobre amb la mànega pastissera.
- Arriba un episodi de pluges a Catalunya: on i quan plourà? Aquesta és la previsió del Meteocat
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Mor el conductor d’una furgoneta en un accident a la C-451, a Llobera
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Turull demana des de Manresa als votants que no deixin que Illa sigui el president