Els aliments prohibits per introduir a la fregidora d'aire

Aquesta és la llista de productes que hauries d'evitar cuinar

Tres coses que pots fer amb una fregidora d'aire i que mai no hauries imaginat

Tres coses que pots fer amb una fregidora d'aire i que mai no hauries imaginat / ARXIU

L.O

L'auge de les fregidores d'aire continua a l'alça mentre es posiciona com el nou electrodomèstic de moda. Aquest aparell ens ajuda a crear nous plats més complexos i elaborats i, sobretot, saludables. No obstant això, molts confien massa en la seva fregidora d'aire fins al punt que intenten cuinar pràcticament qualsevol producte en ella. Això pot generar efectes negatius, ja que hi ha la possibilitat que afecti el seu funcionament.

Les fregidores d'aire sense oli estan pensades per determinats tipus d'aliments, mentre que n'hi ha d'altres prohibits que conve evitar.

Aliments que mai hauries de cuinar a la teva fregidora d'aire

En efecte, existeixen determinats aliments que són recomanables no fer a la fregidora d'aire, que podrien afectar el funcionament i la qualitat del cuinat.

  • Formatge o productes que es continguin: el formatge fos pot provocar que la fregidora deixi de funcionar, ja que es pot posar a dins d'algun conducte. A més es molt fàcil que es cremi i després sigui molt difícil netejar-lo.
  • Carn vermella: no és perillós, però aquest tipus de carn necessita un temps de cocció més alta. Si posessis la carn vermella a la fregidora d'aire acabaria quedant molt seca.
  • Crispetes: el blat suposa un perill per l'electrodomèstic. Al sortir disparat corre perill d'introduir-se a dins d'algun conducte.
  • Líquids i salses: per molt obvi que sembli, poden acabar embrutant el funcionament intern i deixar-la completament inservible.