Amanida de brie amb salmó fumat
INGREDIENTS
- 2 cabdells «sucrines»
- 100 g blat moto de llauna
- 150 g salmó fumat
- 400 g brie
- 50 g nous pelades
- 50 g avellanes torrades
- 100 g olives negres
- 100 cc oli
- 1 xapata petita
Vinagreta:
- 200 cl. oli
- 1 cull. Salsa soja
- 2 cull. Vinagre Módena
- Sal, pebre, granets de sucre
ELABORACIÓ
- Cobrim el fons del plat amb els cabdells, «sucrines», tallades a juliana.
- A sobre posem el blat de moro, nous fregides i salmó tallat a tires.
- Tallem el brie en talls de mig centímetre. El posem en una plata de forn, empolvorem amb avellanes i ametlles trinxades i gratinem un minut.
- Posem el brie sobre l’amanida.
- Tallem la xapata a llesques primes i la gratinem. Incorporem sobre l’amanida.
- Reguem tot el conjunt amb la vinagreta.
- Arriba un episodi de pluges a Catalunya: on i quan plourà? Aquesta és la previsió del Meteocat
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Mor el conductor d’una furgoneta en un accident a la C-451, a Llobera
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Turull demana des de Manresa als votants que no deixin que Illa sigui el president