Amanida de brie amb salmó fumat

AMANIDA DE BRIE AMB SALMÓ FUMAT

AMANIDA DE BRIE AMB SALMÓ FUMAT

Dolors Gómez

Dolors Gómez

INGREDIENTS

  • 2 cabdells «sucrines» 
  • 100 g blat moto de llauna
  • 150 g salmó fumat
  • 400 g brie
  • 50 g nous pelades
  • 50 g avellanes torrades
  • 100 g olives negres
  • 100 cc oli
  • 1 xapata petita

Vinagreta:

  • 200 cl. oli
  • 1 cull. Salsa soja
  • 2 cull. Vinagre Módena
  • Sal, pebre, granets de sucre

ELABORACIÓ

  • Cobrim el fons del plat amb els cabdells, «sucrines», tallades a juliana.
  • A sobre posem el blat de moro, nous fregides i salmó tallat a tires.
  • Tallem el brie en talls de mig centímetre. El posem en una plata de forn, empolvorem amb avellanes i ametlles trinxades i gratinem un minut.
  • Posem el brie sobre l’amanida.
  • Tallem la xapata a llesques primes i la gratinem. Incorporem sobre l’amanida.
  • Reguem tot el conjunt amb la vinagreta.