06 de desembre de 2011
06.12.2011
40 Años
40 Años

25 maneres de fabricar el calendari d'advent

Els petits de Monistrol de Calders preparen l'arribada de Nadal amb un taller organitzat per l'associació de dones Dit i Fet

06.12.2011 | 10:28
Els nens que van participar en el taller de Nadal posen contents amb els diferents dissenys de calendaris d´advent penjats darrere, a la paret

L'associació de dones de Monistrol de Calders Dit i Fet va organitzar un taller de Nadal aquest cap de setmana passat, en el qual van participar 25 nens del municipi, que van fer el seu propi calendari d'advent.
El taller es va iniciar a primera hora de la tarda amb les explicacions de com s'havia de preparar el disseny i l'elaboració dels calendaris, tot i que cada infant hi va poder posar el seu grau d'imaginació. Després de dues hores de dibuixar, retallar i enganxar, tots els calendaris van estar llestos. La jornada va finalitzar amb un berenar de xocolata desfeta i coca.
El primer calendari d'advent que es coneix era del 1851, i es va pintar a mà. El 1908, Gerhard Lang va editar el primer imprès, que va tenir molt d'èxit. Més tard, als anys 20, s'hi van incorporar 24 finestres, una per a cada dia que falta per a Nadal, darrere de les quals s'amagaria una xocolatina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook