Advocada, esposa, mare, primera dama, senadora, aspirant a candidata presidencial, cap de la diplomàcia nord-americana i, d'aquí a uns mesos, també àvia. Hillary Clinton acaba de rebre el que ja considera el seu "títol més emocionant" fins avui: la seva única filla espera un fill.

Chelsea Clinton, que va passar la seva adolescència a la Casa Blanca, va anunciar dijous en un acte de la Fundació Familiar i asseguda al costat de la seva mare una notícia que els seus pares feia anys que esperaven sentir: per fi seran avis. "Hillary vol ser àvia més del que volia ser presidenta", va confessar l'expresident nord-americà Bill Clinton el 2010, quan Chelsea es va casar amb l'inversor financer Marc Mezvinsky.

Des de llavors, tant Bill com Hillary han aprofitat la menor ocasió per recordar a la seva filla i, de passada, a tota la nació, els seus enormes desitjos per tenir néts. "Bé, és una cosa que no depèn de mi, però m'agradaria tenir aquest títol. Puc dir amb certesa que aquest és el títol que estaria més orgullosa de tenir", va dir Hillary el 2012, una opinió en la qual es va ratificar aquest dijous després de conèixer la bona nova. "Bill Clinton i jo estem entusiasmats amb el fet que Chelsea i Marc estiguin esperant el seu primer fill", va escriure a la xarxa social Twitter poc després que la notícia saltés a les portades.