Jornada de reconeixements en la cloenda de la Setmana de la Gent Gran de Monistrol, que es va acabar diumenge passat amb el tradicional dinar de germanor a la llar d'avis municipal i una festa durant la qual l'Ajuntament va retre homenatge a la junta que, durant prop de dues dècades, ha vetllat per la dinamització d'aquest equipament.

El nucli de la junta que ha estat al capdavant durant aquest llarg període de temps està formada per Teresa Serra, Mercè Miró, Rosa Sánchez, Agustí Rojas i l'exalcalde Josep Jané. Tots ells van rebre de mans de l'alcalde, Joan Miguel, i la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Pilar Vergara, una placa en senyal de reconeixement a la tasca desenvolupada durant prop de dues dècades i que ara entomarà el nou equip que es preveu que es constitueixi en breu.

També es va fer lliurament d'un obsequi a la dinamitzadora de llar, Berta Ribera, que s'ha encarregat de programar els tallers i activitats dels quals han pogut gaudir els usuaris de l'equipament. La d'enguany ha estat una celebració que marca un punt d'inflexió pel canvi de junta. Amb tot, la regidora de Gent Gran, Pilar Vergara, es mostrava convençuda que "tota la feina que s'ha fet fins ara facilitarà molt les coses a la futura junta".

La darrera jornada de la Setmana de la Gent Gran començava amb un homenatge als avis de més edat del poble. Rosa Serch, de 96 anys, i Francisco Torres, de 91, van rebre la visita a casa seva de l'alcalde i de la regidora. La celebració pública es va iniciar amb la missa, que va tenir la participació de l'Orfeó Monistrolenc.

Sortint de l'ofici religiós, els avis i àvies participants es van dirigir cap a la llar d'avis, on es va desenvolupar el dinar de germanor, la sobretaula d'homenatges i el ball de final de festa.