L'entrenador del Sevilla, Unai Emery, va admetre ahir que dijous passat va donar positiu en un control d'alcoholèmia a València i va ser multat i sancionat amb la pèrdua de quatre punts del seu carnet de conduir.

"Dijous passat vaig ser aturat per la policia local de València en un control d'alcoholèmia. Com qualsevol ciutadà normal en les seves vacances... el sopar amb els amics es va allargar, i en comptes d'agafar un taxi vaig agafar el cotxe. Vaig donar positiu, sanció administrativa amb multa i 4 punts...", va assenyalar el tècnic en el seu perfil a la xarxa social Twitter.

"Demano disculpes. Aprendré dels errors. Gràcies", va afegir posteriorment Emery, qui després va aclarir que "davant les publicacions aparegudes a la premsa vull reiterar que es tracta d'una multa, una sanció administrativa... que no he incorregut en la comissió de cap delicte", va assegurar.

Tot i així, el tècnic sevillista va afegir en el mateix perfil a Twitter que "encara que només es tracti d'una multa demano disculpes perquè sóc conscient que beure i conduir són dues coses incompatibles i les persones públiques hem de projectar certs comportaments exemplaritzants de cara als nostres seguidors", va reblar Emery en relació amb aquest incident.