Jesse Helt, un jove sense sostre que va acceptar un premi VMA de Miley Cyrus, es va lliurar a la comissaria del comtat de Polk (Oregon) dijous a la nit. El xèrif Bob Wolfe va dir que Helt, de 22 anys, es va lliurar per atendre una ordre d'arrest pendent per violació de llibertat condicional, per un càrrec de fa temps per danys en propietat aliena i violació de domicili.

L'Oficina del Xèrif del Comtat de Polk i el departament de Policia de Dallas van confirmar que estaven a l'aguait de Helt, ja que es va revelar que l'home havia tornat a l'estat.

Helt va ser seleccionat per Cyrus per fer el discurs d'acceptació del premi després que es cone- guessin al refugi My Friend's Place per a joves sense llar a Los Angeles, la setmana passada. El refugi anima els joves sense llar a construir-se vides autosuficients.

Va acompanyar Cyrus als MTV Video Music Awards diumenge passat a la nit, i va parlar sobre els joves sense llar quan ella li va cedir el seu lloc al podi després de guanyar el premi al millor vídeo musical per Wrecking Ball.