El Tribunal Suprem (TS) ha absolt el programa Las Mañanas de Cuatro d'intromissió il·legítima en l'honor de la duquessa d'Alba per un programa del 2008 en què es van abocar informacions i opinions sobre la seva salut i la seva intenció de casar-se amb una persona llavors desconeguda i no pertanyent a l'aristocràcia.

La sentència assenyala que totes les al·lusions i especulacions es van fer dins d'un to de respecte a la duquessa, segons un comunicat de premsa del TS.

Durant el programa del 25 de setembre del 2008 es reconeixia la popularitat de la duquessa d'Alba, l'afecte de la gent, la seva personalitat especialment forta i independent i s'expressava preocupació perquè la persona que era a punt de casar-se amb ella pogués buscar més el profit propi que el de la demandant, María del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart y de Silva.

Tractar de la fragilitat de la condició humana en relació amb una persona determinada, segons la sentència, no constitueix sempre i en tot cas una intromissió il·legítima en la intimitat personal i familiar. "Hi ha circumstàncies que, com les concurrents en el present cas, poden justificar-ho en atenció a la rellevància pública i històrica d'aquesta persona".

També argumenta "la freqüència de les seves aparicions, moltes vegades voluntàries, en els mitjans de comunicació i, en fi, l'interès general sobre el seu estat de salut en relació amb un propòsit de contraure matrimoni que podia tenir repercussions en el patrimoni i les relacions familiars de la casa d'Alba". L'Audiència Provincial de Sevilla va revocar la inicial sentència favorable d'un jutjat d'instrucció de Sevilla cap a la duquessa d'Alba i aquesta va recórrer en cassació al Suprem, que finalment ha desestimat la seva petició.