Leo Messi ha mostrat la seva cara solidària fent costat a la monja del convent de Santa Clara de Manresa sor Lucía Caram en la campanya que impulsa la religiosa contra la pobresa infantil.

Sor Lucía ha explicat a Regió7 que es va trobar un Messi "més madur i menys tímid" que fa 4 anys, quan van coincidir en una altra acció solidària: SOS bebé.

Argentinocatalans tots dos "vam parlar de la ciutat de Rosario, del col·legi on estudiava la serva germana i jo vaig estudiar també", relata sor Lucía. Així, si fa 4 anys va ser una trobada formal amb un Messi de poques paraules, en aquesta ocasió el futbolista es va mostrar més a si mateix, com una persona preocupada pel seu entorn i, especialment, pels més desprotegits, com són els infants, en el context de crisi.

Messi va fullejar el llibre, que inclou un decàleg d'hàbits saludables, de l'exercici físic i per estalviar menjant bé, i va agrair que l'obsequiessin amb un exemplar.

El davanter blaugrana va rebre sor Lucía al Camp Nou, va escoltar les explicacions de la campanya Tots contra la pobresa infantil i es va deixar fotografiar amb el llibre Tú ahorras, ¡ganamos todos!, del Dr. Jordi Forés i la Fundació Alícia, que destinaran tots els beneficis a la Fundació Rosa Oriol.

Sor Lucía va trobar un Leo Messi "simpàtic i acollidor", que la va encoratjar a continuar endavant. Sor Lucía va demanar al FC Barcelona que s'impliqués en la campanya, i el club ho va comunicar a Messi, que va estar d'acord a promocionar el llibre per evitar el malbaratament d'aliments.