Sor Lucía Caram ha penjat a les xarxes socials una fotografia d'ella amb el jugador blaugrana Leo Messi sostenint el llibre de la Fundació Rosa Oriol, 'Tu estalvies, guanyem tots', amb motiu de la campanya contra la pobresa infantil. La iniciativa solidària va iniciar-se a finals de setembre i té com a objectiu sensibilitzar la població espanyola sobre aquest creixent problemàtica social.

La mediàtica monja del convent de Santa Clara de Manresa ha explicat que Messi ha volgut donar suport a la campanya contra la pobresa infantil perquè és una causa que comparteix. Sor Lucía va participar a la trobada de penyes blaugranes celebrada a l'estiu i allà va demanar al FC Barcelona que s'hi impliqués en l alluita contra aquesta xacra.

El club va comunicar a l'astre argentí que havia en marxa la campanya per evitar el malbaratament d'aliments i va accedir a trobar-se amb sor Lucía. Ahir, Messi va poder donar un cop d'ull al llibre i va voler fotografiar-se amb ell a les mans «i ens va animar a seguir endavant amb la campanya», explica sor Lucía, que assegura que en la trobada Messi va estar «molt simpàtic i cordial».