El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i l'excandidata d'IU a la Comunitat de Madrid, Tania Sánchez, han anunciat la fi de la seva relació de parella. "Tant de bo no haguéssim d'escriure això aquí. Tant de bo la nostra vida privada pogués ser només nostra però, per a nosaltres, això va deixar de ser possible", assenyala el missatge que tots dos han divulgat.

Després d'explicar que fan aquest anunci per "evitar rumors i debats malintencionats", Iglesias i Sánchez demanen "respecte". "Els assumptes personals no haurien de ser objecte de debat públic, encara que els protagonitzin persones públiques", afegeixen en aquest missatge.

Immediatament després anuncien: "ja no som parella, ens estimem molt, ens admirem, ens respectem, som companys i compartim les mateixes aspiracions de canvi polític, per les quals se- guirem treballant. Simplement ja no som parella".

Elogis mutus

Tots dos avisen que aquestes seran les úniques declaracions que faran sobre la seva ruptura i finalitzen el text elogiant-se l'un a l'altre. De Tania Sánchez diu el líder de Podem que és "la dona més valenta" que coneix i a la qual més admira, mentre que l'excandidata d'IU defineix Iglesias com "l'home que ho va canviarà tot" i també al qual més admira.