Tania Sánchez i Pablo Iglesias han anunciat aquest diumenge que ja no són parella en un missatge a les xarxes socials signat per tots dos en què es mostren conciliadors i creuen missatges d'admiració professional. "Ens estimem molt, ens admirem, ens respectem, simplement ja no som parella", asseguren.

Els dos dirigents polítics assenyalen que han decidit fer pública la seva ruptura per "evitar rumors i debats mal intencionats". "Us demanem respecte: els assumptes personals no haurien de ser objecte de debat públic, tot i que els protagonitzin persones públiques", afegeixen.

"Ja no som parella, ens estimem molt, ens admirem, ens respectem, som companys i compartim les mateixes aspiracions de canvi polític, per les que seguirem treballant. Simplement ja no som parella", han publicat els dos al perfil de Facebook de Tania Sánchez.

Sánchez i Iglesias asseguren que aquesta nota conté les úniques declaracions que faran sobre la seva ruptura. "Els assumptes personals", insisteixen, "no haurien de ser objecte de debat públic, tot i que els protagonitzin persones públiques".

La nota conclou amb un elogi de Pablo Iglesias cap Tania Sánchez, a qui defineix com "la dona més valenta" que coneix i "a la que més admira". Sánchez, pensa el mateix amb la seva exparella: "Pablo, l'home que ho va canviar tot i al que més admiro".