El presentador de televisió Francisco Cuesta Ramos, més conegut com Frank de la Jungla, ha insistit a dir en una entrevista a Tailàndia que l'empresonament de la seva exdona per drogues es deu a una conspiració policial a causa del seu activisme.

La seva exesposa Yuyee Intusmith, amb la qual comparteix tres fills, de tres, vuit i onze anys, va ser sentenciada l'any passat a 15 anys de presó per traficar amb 5 mil·ligrams de cocaïna, que al mercat tindrien un valor de 35 cèntims d'euro.

En una entrevista publicada al diari Bangkok Post, el conegut presentador va afirmar que un alt càrrec policial va elaborar un parany per venjar-se d'ell i la seva exdona, una coneguda model tailandesa. Segons el presentador de televisió, tot va començar el 2012, quan van rescatar un espècimen jove de lleopard amb l'ajuda de l'Associació Tailandesa de Guardians dels Animals i el van dur a un zoo. Cuesta afirma que un alt càrrec policial volia fer diners amb l'animal i dues vegades policies es van presentar a casa seva per exigir 400.000 bat, uns 10.000 euros.