El fundador d'Inditex, Amancio Ortega, repeteix com la persona més rica d'Espanya amb una fortuna de 60.900 milions d'euros, amb un increment de 14.900 milions respecte a un any abans i que equival a la suma dels 17 següents membres de la llista Forbes a Espanya. En el segon lloc de la classificació se situa el president de Ferrovial, Rafael del Pino, i la seva família amb una fortuna de 8.600 milions, mentre que el president de Mercadona, Juan Roig, figura en el tercer lloc de la llista amb 7.500 milions. Els mateixos llocs que tenien en l'edició anterior.

En quart lloc se situa la filla d'Amancio Ortega, Sandra Ortega, amb 7.500 milions, seguida pel propietari de Mango, Isak Andic, amb 4.500 milions; la presidenta de Coca-Cola Iberian Partners, Sol Daurella i família, amb 3.700 milions, i els accionistes del grup de components d'automoció Gestamp, Francisco i Jon Riberes Mera, amb 3.200 milions.

En el lloc vuitè figuren els accionistes de Mahou San Miguel, les famílies Herráiz Mahou i Gervás, amb 2.800 milions, seguits del president d'OHL i Grup Villar Mir, Juan Miguel Villar Mir, amb 2.700 milions. El top ten el completa l'amo de Desigual, Thomas Andreas Meyer, amb 2.500 milions.