Ja no queda gaire perquè el Nadal truqui a les nostres portes i per aquest motiu ja són molts els qui es preparen per treure la pols a l'arbre i als mateixos ornaments nadalencs de sempre. Per aquest motiu, si estàs avorrit de decorar la casa sempre de la mateixa manera per aquestes dates, segueix llegint per aprendre a crear una decoració nadalenca casolana.

Fer guarniments nadalencs casolans és més fàcil del que sembla. En qualsevol bosc proper o a casa mateix pot trobar materials amb els quals aconseguir una decoració nadalenca manual d'allò més original.

A Internet trobaràs una infinitat de tutorials i aquí et mostrem 10 adorns nadalencs casolans barats i fàcils de fer.

1. Decoració nadalenca casolana: Boles de Nadal amb encaix

Pinta de blanc una bola de Nadal simple que tinguis per casa. Després, enganxa-hi trossos de teles d'encaix que guardis o compris. En enganxar diferents trossos de teles al teu gust podràs aconseguir adorns originals i únics. Finalment s'aplica una mica de vernís de to fosc i escampal per tota la bola amb un drap, marcant les figures en relleu. D'aquesta manera podràs gaudir d'una decoració nadalenca casolana barata i elegant.

2. Decoració nadalenca casolana: estrella de canyella

Amb unes petites branques de canyella pots aconseguir una decoració nadalenca casolana d'allò més barata i original, a més d'un excel·lent ambientador natural. Enganxa 5 branquetes de canyella formant una estrella i decora-ho amb una mica de grèvol, petits pinyons que trobis al carrer o anís estrellat.

3. Decoració nadalenca casolana: flocs de neu amb pinces

Segur que tens per casa pinces de sobra per penjar la roba. Doncs bé, ara pots donar-lis un nou ús i utilitzar-les per aconseguir una decoració nadalenca casolana d'allò més barata i fàcil. Separa les dues parts d'una pinça i enganxa-les a l'inrevés per la part més llisa. Després, enganxa diverses d'aquestes pinces com si fos un floc de neu, pinta-la decora-ho amb purpurina, llaços o qualsevol cosa que se't passi pel cap.

4. Decoració nadalenca casolana: estrelles de cable

Un dels ornaments nadalencs casolans més barats que podràs trobar. Per crear aquestes estrelles et caldrà començar col·locant uns claus en un tros de fusta amb la forma de l'estrella per ajudar-te a l'hora de fer adorn. Després, comença a unir els claus amb el cable o la corda donant forma al teu estrella.

5. Decoració nadalenca casolana: boles de Nadal amb lluentons

Als teus convidats els encantarà el toc original i brillant que aquestes boles de Nadal donaran al teu arbre. Per crear aquesta decoració nadalenca casolana només et caldrà boles de suro, lluentons de colors i agulles. El mètode és senzill: clava els lluentons al suro travessant el forat de les mateixes amb l'agulla. El millor d'aquest adorn nadalenc és que podràs col·locar tots els lluentons del mateix color o crear dissenys d'allò més originals.

6. Decoració nadalenca casolana: adorns amb botons

Segur que a casa tens un munt de botons perduts en algun costurer. Ara pots donar-los un ús d'allò més original i crear aquesta decoració nadalenca casolana que sorprendrà als teus convidats. Només et caldrà fil, botons, llaç i una mica d'imaginació per crear aquest adorn nadalenc casolà.

7. Decoració nadalenca casolana: boles amb globus i corda

Aquesta decoració nadalenca casolana és una de les més elegants i fàcils de fer. Per aconseguir-la només necessites globus, cordill, cua i una mica de purpurina. Amb aquests ornaments nadalencs casolans donaràs al teu arbre de Nadal un toc d'allò més elegant.

8. Decoració nadalenca casolana: cupcakes

Pinta de cua blanca una bola de suro i cobreix-la de purpurina o confeti brillant. Després, enganxa-ho a un paper de magdalenes i acaba d'adornar-ho com més t'agradi per aconseguir el teu Cupcake. Aquesta decoració nadalenca casolana és barata i perfecta per als més llaminers i aquells que vulguin donar a casa seva un toc d'allò més original aquestes dates.

9. Decoració nadalenca casolana: penjoll amb cascavells

Avui en dia a les botigues podràs trobar cascavells amb els quals poder crear adorns nadalencs casolans tan elegants i senzills com aquest. Per aconseguir-ho només caldrà ajuntar diversos cascavells gràcies a un filferro i donar-los la forma que més t'agradi. Després, decora-ho amb un tros de llaç negre per donar-li un toc més refinat i distingit.

10. Decoració nadalenca casolana: Rens amb suros

Aquest simpàtic ren amb suros és molt senzill d'aconseguir. Per fer aquesta decoració nadalenca casolana només et caldrà suros d'ampolles de vi, petites branques i els detalls que vulguis afegir-hi.