Un mes després de l'anunci del seu divorci, Ben Affleck s'ha mudat de la residència familiar a Los Angeles, setmanes després que l'estrella cinematogràfica i la seva dona sol·licitessin oficialment el divorci i ja té a punt una nova llar on refer la seva vida de pare solter. La recentment separada parella treballa en què el procés sigui una transició el més manejable possible per als seus fills.

"La casa de la família és per Jen i els nens ara, Ben no tindrà res a casa. Els nens estan bé i ja han visitat la nova llar del seu pare", va dir una font pròxima al productor de 44 anys. Un altre informador va comentar que el guanyador de dos Oscars s'hauria mudat a prop de la seva anterior casa per assegurar-se que els nens (Violet, Seraphina i Samuel) estaven "còmodes". "Tot està d'acord amb el que sempre han dit que era el més important per a ells: els seus fills", va dir la font.

"Ell està fent bé les coses i junts estan prenent mesures per garantir que aquesta transició sigui fàcil per a la família", va afegir una font pròxima a Affleck. Però enmig dels canvis, s'espera una constant, les trobades dels diumenges, que s'han convertit en un clàssic de la saga, amb missa i sopar incloses.

Malgrat totes les mesures i el bon tracte que semblen mantenir els dos actors, en els últims dies diversos mitjans de comunicació alertaven sobre l'enorme canvi físic experimentat per l'amic de Matt Damon en aquest últim any. Les revistes publicaven unes fotografies en què Affleck apareix amb la cara molt envellida i un considerable augment de pes, una imatge molt allunyada del nou Batman.