Un accident d'una atracció a la fira estatal d'Ohio (Estats Units) va causar la nit de dimecres un mort i set ferits, segons han informat les autoritats. L'accident va passar al desprendre una secció de l'atracció i sortir disparades les persones que l'ocupaven.

El governador d'Ohio, John Kasich, va ordenar el tancament de totes les atraccions per a la seva inspecció després de l'accident. L'atracció accidentada, anomenada "Fire Ball" ( "Bola de foc"), consisteix en un pèndol en l'extrem se sentin les persones en configuració circular i es balancegen de costat a costat mentre donen voltes sobre si mateixes.

D'acord amb els vídeos de l'accident, una part del cercle es va desprendre en un dels balancejos de l'atracció. La pitjor part se la va emportar un jove que va morir en impactar a uns 15 metres de l'atracció, mentre que tres persones van ser ingressades en estat greu i tres de més van patir lesions.

L'accident va passar a la jornada inaugural de la fira, que se celebra a la ciutat de Columbus i que estarà oberta fins al 6 d'agost.