23 de febrer de 2018
23.02.2018
40 Años

Regió7 ofereix una econòmica i potent aspiradora sense bossa

Lectors i subscriptors poden adquirir l'aparell a les oficines

23.02.2018 | 11:01
Regió7 ofereix una econòmica i potent aspiradora sense bossa

Regió7 comença la promoció d´una aspiradora sense bossa amb màxima potència i mínim consum que fa que netejar sigui més fàcil i ràpid. El poden adquirir tots els lectors del diari, encara que els subscriptors tenen condicions avantatjoses.

Es tracta d´una aspiradora amb tecnologia multiciclònica que garanteix un màxim poder de succió com el primer dia i aconsegueix uns resultats equivalents a un aspirador convencional de 1600 W amb un consum de només 800 W.

El seu disseny trineu facilita un gir de 360 graus sense esforços, arribant a 7,5 metres de radi en un sol ús gràcies als seus 4,5 metres de cable de llargada. L´aspiradora incorpora un sistema de recollida de cable automàtic que s´acciona fàcilment amb el peu.

El sistema de filtres que es netegen i reutilitzen ens permet estalviar en la compra de bosses.

El seu filtrat professional amb cinc nivells i filtre HEPA és capaç d´eliminar el 99,98% de la brutícia i els gèrmens de l´aire de la llar.

El dipòsit té una capacitat de 2,1 litres que permet un ús prollongat de l´aspirador entre els buidatges. A més, al ser extraïble facilita el seu buidatge.

El seu capçal dual està dissenyat per terres de gres, parquet, catifes i moquetes. El canvi de superfície és de fàcil accionament amb el peu. A més, incorpora dues rodes que faciliten el desplaçament sense ratllar la superfície. També incorpora un tub concentrador dual pels racons més difícils i tapisseries.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir l´aspiradora sense bossa al preu de 45,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 43,90 euros. Es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema