"M'ha anat bé el divorci, veritat?", Han estat les primeres paraules de Mónica Naranjo al trepitjar el plató del programa 'Viva la vida' demostrant les seves intencions: que és una Mónica renovada i amb ganes de donar canya.

La cantant -coneguda en el seu dia com 'la pantera de Figueres'- s'ha sincerat amb Emma García sobre el que serà el seu nou espai a Mediaset, 'Mònica y el sexo', en què indagarà sobre els secrets de la sexualitat.

Mónica Naranjo ha confessat que, després del divorci, no ha tingut relacions sexuals i que "estic esperant trobar la persona adequada", mostrant-se oberta a l'amor. Tot i això, reconeix que també està molt bé sola i que "té tota una caixa plena de consoladors", que malgrat no els ha utilitzat, veurem en el programa.

Desvelant més episodis del programa, la Mònica ha confessat que es va prendre la viagra femenina. "Me la vaig prendre amb cert escepticisme i no vaig pensar que funcionés", assegura Naranjo, això sí, l'efecte va arribar 72 hores després.

Però la cantant ha anat més enllà i ha "tontejat" amb la presentadora: "Tinc la ment molt perversa i m'estic imaginant allò teu amb el teu marit", "No t'estaràs posant calenta, no? Amb el meu marit o amb mi?", responia Emma, al que Mònica ha confessat: "amb tu".

"En un procés de qualsevol ésser humà per arribar a conèixer-se bé, cal experimentar. Al final del camí t'adones del que t'equilibra energèticament", ha declarat Mònica sobre la seva experiència amb les dones.

Però sens dubte el moment que més ha impactat als teleespectadors ha estat quan, parlant dels trios, Mònica Naranjo ha confessat: "Corbacho i la seva dona em van oferir fer un trio", però ella va respondre que no i assegura que mai ho ha provat.