Regió7 posa en marxa una nova promoció. Es tracta de la possibilitat d'adquirir una batedora de mà Batimatic Power Stick, que té una potència de 1.200 W capaç de triturar qualsevol tipus d'aliment.

La batedora de mà està dissenyada per obtenir el màxim rendiment. Els seus 1.200 w la converteixen en una de les batedores de mà més potents del mercat.

Gràcies al disseny de les seves quatre fulles i a la robustesa del recobriment de titani, Power Stick és capaç de triturar els aliments més durs, fins i tot gel. De fet, el recobriment de titani millora la duresa i manté un afilament més durador. Bat quatre vegades més fi i en menys temps que altres batedores del mercat.

El sistema de muntatge Power Stick assegura un correcte acoblament del peu per treballar amb total seguretat.

La batedora de mà disposa de dues velocitats (normal i turbo), només prement el polsador es pot obtenir la màxima potència i polvoritzar els aliments més durs així com per batre clares. A més, pressionant el polsador en cicles curts obtindrà fins i tot millors resultats.

Per a un ús més còmode i una subjecció molt més segura, el cos d'acer inoxidable té un recobriment de silicona de tacte suau que aporta seguretat durant la seva utilització.

La barilla de la batedora és d'acer inoxidable d’alta qualitat apte per al rentavaixelles. Així s'aconsegueix una neteja fàcil i ràpida.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir la batedora Batimatic Power Stick al preu de 28,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 26,90 euros.

Es pot comprar, de dilluns a divendres, a les oficines del diari situades al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.