Aitana Ocaña és una de les concursants d'Operación Triunfo que més ha triomfat després de passar per l'Acadèmia gràcies a cançons plenes de ritme, talent i les seves col·laboracions amb estrelles internacionals. Però, els seguidors de la cantant han rebut una mala notícia.

Després que la cantant publiqués 'Spoiler', han estat molts els hits que han anat convertint-se un a un en veritables bombes musicals, com Me quedo amb la seva companya Lola Indi o Las Vegas. Però, sembla que una de les seves cançons d'aquest nou disc no la sentirem més en boca seva, de moment, i així ho ha anunciat la pròpia Aitana a través del seu compte de Twitter.

Es tracta del tema El 13, que tot i que no havia estat el de més èxit de la catalana, sí que era el favorit de molts dels seus seguidors. Per tant, la notícia del veto parcial d'aquesta cançó ha suposat veure múltiples comentaris a les xarxes: alguns han arribat a entendre la postura de la cantant, mentre que molts altres han criticat aquest veto i l'han titllat de "surrealista".

I és que Aitana ha justificat que no la cantarà amb aquestes paraules: "No sé perquè, em fa una mica de "mal auguri" cantar-la...", ha piulat, tot i que a continuació ha afegit que mai ha estat molt supersticiosa.