Rafa Mora, el col·laborador valencià de 'Sálvame', està obstinat a demostrar que això de "molt de múscul i poc cervell" és fals. I és que l'extronista de 'Mujeres, hombres y viceversa' ha anunciat que ha superat les proves de Selectivitat amb un 7,28 i que estudiarà el grau en Periodisme en el pròxim curs.

D'aquesta manera, Mora, que havia estat estudiant al costat de la seva parella Macarena, complirà el seu somni: estudiar a la universitat. Així mateix, el també col·laborador de Mediaset Kiko Hernández ha filtrat diverses de les notes del valencià. Es tracta de dos excel·lents: un 10 en Geografia i un 9 en Llengua Castellana i Literatura.

Com era d'esperar, Rafa Mora ha celebrat la bona notícia juntament amb els seus seguidors a les xarxes socials. Així, ha gravat una storie a Instagram en la que ha anunciat que l'any que ve començarà la seva carrera universitària. També, ha donat les gràcies als quals li han donat suport; i, als que no, els ha convidat "a empassar i veure-li créixer".