Amaia Montero segueix compartint dia a dia en el seu compte d'Instagram imatges en què presumeix de la seva espectacular transformació. Després d'una temporada allunyada de les xarxes socials per recuperar-se i tornar a ser la mateixa que va enamorar els seus fans com a veu de La Oreja de Van Gogh. La cantant basca reapareixia fa un mes molt canviada físicament per a sorpresa de tots els seus seguidors.

I és que visiblement més prima i amb un lleuger canvi al rostre -més fi i ters, potser fruit d'algun retoc o tractament estètic- Amaia tornava a les xarxes socials, des d'on va informant puntualment, amb la publicació de diferents fotografies del seu radical canvi físic que, una vegada més, deixava més d'un amb la boca oberta.

La cantant, d'allò més camaleònica, acaba de complir 44 anys i ho ha celebrat regalant una foto en què, amb un top negre i uns ajustats leggings del mateix color, presumeix de tipet. Lluint de nou el seu característic ros platí i el millor dels seus somriures, Amaia llueix orgullosa la seva nova figura.

Dona amb corbes

Els seus múltiples incondicionals, sorpresos per un cos així, no han trigat a preguntar-li el secret per haver perdut tant pes en tan poc temps. I és que l'ex de Gonzalo Miró sempre va fer gala de ser una dona amb corbes, allunyada del prototip de ser prim que impera en l'actualitat.

De moment, Amaia guarda silenci però alguns estan desitjant que reveli quin pacte amb el diable ha firmat per presumir d'un cos així per acomiadar aquest atípic estiu en què torna a ser la mateixa de sempre.