Angela Dobrowolski, la que va ser parella de Josep Maria Mainat, es manté a la presó des que el 4 de gener va intentar assaltar la casa del músic i productor televisiu al barri d'Horta de Barcelona. A l'espera de judici, i completament sola, l'alemanya acaba de trencar el seu silenci confessant com es troba i com afronta la seva estada a la presó en una entrevista telefònica amb 'El programa de Ana Rosa'.

El periodista Miquel Valls ha pogut parlar amb Angela i l'alemanya s'ha mostrat tranquil·la, tot i que té pendents diversos judicis per presumpte intent d'homicidi del seu exmarit, trencar l'ordre d'allunyament i intentar assaltar el seu domicili en dues ocasions posteriorment.

Especificant que es troba «bé», Angela ha explicat que «el canvi no m'ha costat gaire, tot i que els primers dies a la presó van ser traumàtics». «Soc de Berlín, m'he criat als carrers, sempre he sigut una persona humil, però amb l'educació per damunt de tot», ha assegurat.

Visitar la seva filla

Penedida per haver intentat assaltar la casa de Mainat, l'alemanya ha admès que «he comès una idiotesa imperdonable i ara s'ha acabat tot. He perdut els meus fills durant dos anys». Segons Dobrowolski, que fins ara no havia explicat per què va intentar entrar al domicili del seu exmarit, el motiu va ser intentar veure la seva filla, que ara viu amb el seu pare. «La meva filla i jo tenim un vincle especial, especial és dir poc. Ella em va demanar des de fa temps, en el nostre codi, que anés a veure-la, que em deixava la finestra oberta. Jo, com una idiota, vaig anar a veure la meva filla i a abraçar-la a la nit... em vaig creure més llesta», s'ha lamentat.

Sense dubtar-ho, l'alemanya ha confessat que «sí que esperava» que Mainat demanés presó per a ella, però admet que és una cosa que «no assimilaré mai».

Nova amistat i 'Supervivientes'

Dobrowolski ha explicat que la seva situació a la presó és dramàtica. Sola i sense diners, no ha rebut cap visita en l'últim mes i no té ni roba ni tampoc possibilitat d'adquirir-la. No obstant, Angela ha revelat que ha posat en marxa dos projectes: «Una fundació en contra de la separació de mares empresonades dels seus fills» i un que ha batejat com 'Sanitat per a tothom, justícia per a tothom'.

Però en la solitud de la presó, Angela ha trobat una nova però coneguda amistat, Rosa Peral, l'exagent de la Guàrdia Urbana de Barcelona condemnada a 25 anys de presó per l'assassinat de la seva parella. Una estranya amistat que proporcionarà al programa d'Ana Rosa Quintana noves declaracions de Peral, que el magazín oferirà els pròxims dies. El programa també ha revelat que Angela i el seu nòvio Gabriel es van oferir a Bullog TV, la productora de 'Supervivientes', per participar en el 'reality'.