Emma Charlotte Duerre Watson, coneguda artísticament com a Emma Watson, ha decidit prendre's un temps sabàtic que li permeti estar amb Leo Alexander Robinton, la seva actual parella. Així ho ha comunicat la representant de l'actriu, model i activista britànica de 30 anys, mundialment coneguda per haver interpretat el personatge d'Hermione Granger en la sèries de pel·lícules de 'Harry Potter'.

«La seva carrera està inactiva i té previst assumir nous compromisos laborals», confirmava l'agent de l'artista.

Famosa des dels 9 anys quan es va estrenar la primera pel·lícula de la saga, 'Harry Potter i la pedra filosofal', Emma sembla disposada a consolidar la relació sentimental amb Leo, el jove californià amb el qual surt des de fa 18 mesos, segons publica el britànic 'Daily Mail'.

Temporada a Eivissa

'Emma ha passat a la clandestinitat, s'està establint amb Leo. Estan amagats i lluny del focus mediàtic. Potser volen formar una família», asseguren algunes fonts.

Pel que sembla, Emma i Leo, que es guanya molt bé la vida venent cànnabis de forma legal a Los Angeles, van estar vivint una temporada a Eivissa, on passava els matins llegint els diaris i prenien batuts en un cafè vegà. Fa uns dies la parella va ser fotografiada en una actitud acaramel·lada mentre passejaven per Los Angeles, cafè en mà.