Després d'unes setmanes molt complicades, i tot i que encara continua ingressat, Jordi Sánchez ha sortit de l'UCI. L'actor, famós per interpretar Antonio Recio a 'La que se avecina' des de fa gairebé 14 anys i per ser el López de 'Plats bruts', es mantenia ingressat a la unitat de cures intensives després d'haver estat diagnosticat de coronavirus fa poc més d'un mes.

Ha estat la seva agència de representació l'encarregada d'anunciar l'anhelada recuperació: «Estem molt contents d'anunciar que el Jordi ha sortit de l'UCI i es troba fora de perill. Esperem que ben aviat tingui l'alta mèdica i pugui tornar a casa seva per recuperar-se al costat de la seva família», han escrit.

«En el seu nom i en el de la seva família volem agrair totes les cures que està rebent per part dels professionals sanitaris i les mostres de carinyo rebudes per part dels seus companys, productors, directors, amics i seguidors, així com també el respecte que han mostrat els mitjans de comunicació durant tot aquest temps», afegeix el comunicat.

Després de conèixer-ne la gravetat, tant el públic com els seus companys de professió i de sèrie es van bolcar amb missatges que van inundar la xarxa. Dies abans de ser hospitalitzat s'estrenava al teatre Reina Victoria de Madrid l'obra 'Asesinos todos', protagonitzada per Carlos Sobera, Neus Asensi, Elsa Matilla i Ángel Pardo, i escrita pel mateix Sánchez junt amb Pep Anton Gómez.