El xef manresà Jordi Cruz, ha aixecat polseguera amb les seves últimes declaracions en una entrevista que ha concedit a la Cadena SER de Catalunya. En concret, al programa de Josep Cuní, l'"Aquí, Cuní".

El jurat de Masterchef s'ha convertit en trending topic a Twitter arreu del país, després d'assegurar que si pogués, votaria a Isabel Díaz Ayuso a les pròximes eleccions autonòmiques a la comunitat de Madrid el 4 de maig: «Mai hauria escollit el PP, però ara votaria a Ayuso a les eleccions autonòmiques de Madrid».

Aquestes declaracions corresponen a la "flexibilitat" que l'actual presidenta de Madrid té amb l'hostaleria, una situació molt diferent a Catalunya on la restauració només pot obrir fins a les cinc de la tarda. Cruz s'ha queixat públicament de les grans diferències que existeixen entre Madrid i Barcelona en aquest punt, deixant clara la seva postura. Cal destacar que el manresà no pot votar a la capital espanyola perquè ni és madrileny ni està empadronat a la ciutat.

L'entrevista ha generat molta polèmica a les xarxes socials, sobretot entre els seus seguidors catalans. Per altra banda, hi ha un sector que creu que és normal que pensi així i miri pels seus propis interessos.