El cas de l’agressió a l’exblaugrana Kheira Hamraoui continua fent girs de guió. Després que la policia apuntés primer a gelosia esportiva de Diallo, la seva companya al PSG, ara investiga el també exbarcelonista Eric Abidal i la seva dona. Creu que aquesta última hauria orquestrat l’atac en sospitar que el seu marit i Hamraoui podrien tenir una relació amorosa des que van coincidir al Barça. Hayet Abidal ha anunciat a través de la seva advocada que iniciarà els tràmits de divorci.

«Obligada per les circumstàncies i amb desgrat pel cas Hamraoui, Hayet Abidal sol·licitarà el divorci a Barcelona», explica Jennifer Losada, en un comunicat que ha avançat Esport 3.

Els agressors de Hamraoui, mentre colpejaven la jugadora a les cames, li van dir: «Així doncs, et dedicaves a ficar-te al llit amb homes casats?». Després de descobrir que la targeta telefònica de Kheira estava a nom d’Eric Abidal, les investigacions de la policia apunten ara a Hayet Kebir Abidal. La dona de l’exlateral del Barça, de 38 anys i mare dels fills de l’exblaugrana, va conèixer Éric al barri de Duchère de Lió quan el defensa jugava a l’Olympique, club des del qual va fer el salt a Barcelona.