Ella Bleu Travolta, de 21 anys, filla del matrimoni entre John Travolta i Kelly Preston, ha debutat com a cantant i ha llançat a les xarxes socials la seva primera composició, ‘Dizzy’, un avanç del disc que té previst publicar aquest any.

La segona dels tres fills que va tenir el matrimoni Travolta-Preston va penjar un vídeo a Instagram en el qual apareix cantant i tocant al piano la cançó, una balada. «Feliç i emocionada d’anunciar el llançament del meu primer senzill», assenyala en el missatge adjunt.

Al final del vídeo apareix cantant al costat del seu pare, que també va compartir el vídeo a les seves xarxes. «Estic tan emocionat per Ella», diu el protagonista de ‘Grease’, de 67 anys.

Ella B. és la segona filla que van tenir John Travolta i Kelly Preston, que va morir de càncer el 12 de juliol del 2020. El seu primer fill, Jett, nascut el 1992, també va morir, amb només 16 anys, a causa d’una malaltia autoimmune i el tercer és Benjamin, nascut el 23 de novembre del 2010.

Papers en el cine

La incipient cantant també va fer alguna incursió en el món del cine amb petites aparicions en pel·lícules protagonitzades pel seu pare: ‘Dos canguros muy maduros’ (Old Dogs. 2009), ‘Gotti’ (2018) i ‘The Poison Rose’ (2019).

A més, té pendent d’estrena la seva primera pel·lícula com a protagonista, ’Get Lost’, una reinterpretació en temps moderns d’’Alicia al país de les meravelles’, en la qual l’Alícia és una jove que va de viatge per Europa.