La soprano catalana Montserrat Caballé hauria fet dimarts 89 anys i Google li ha volgut fer un homenatge convertint-la en la protagonista de la imatge inicial o ‘doodle’ del cercador d’avui. Va ser “la cantant d’òpera més polifacètica, nominada a cinc premis Grammy, guanyant-lo l’any 1968 i que va arribar a cantar des de peces de Mozart fins a una versió de ‘Barcelona’ juntament a Freddie Mercury”, ha destacat Google en una piulada a Twitter. Tot i això, la xarxa s’ha omplert de bromes que ridiculitzaven la il·lustració de la cantant, gran part d’elles deien que s’assembla més a Falete que a la cantant.

“Google homenatja a Montserrat Caballé i a la Fira d’Abril. Ole”, ha assenyalat un usuari de Twitter. “Pot ser que estiguem al davant del pitjor doodle de Google de la història?!”, ha preguntat un altre. “Mare meva, Google Espanya, un no sap si és Carmen de Mairena, Falete o el diputat Alberto Casero votant de nou la reforma laboral... “

Gran part de les crítiques comparaven la imatge del dibuix de Caballé amb Falete. Fins i tot en una altra piulada, Google ha deixat clar: “Avui no és l’aniversari de Falete”.