Reconciliació entre Rosalía i Rauw Alejandro? Aquests moviments en el ‘nou’ compte d’Instagram del cantant aixequen sospites

L’intèrpret de ‘Baby Hello’, un dels èxits de l’estiu, té un segon perfil a través del qual pot assabentar-se de tot el que penja Rosalía

Rauw Alejandro i Rosalía en una imatge d'arxiu

Rauw Alejandro i Rosalía en una imatge d'arxiu

Redacció

La ruptura entre Rosalía Rauw Alejandro va ser gairebé tan inesperada com dramàtica per als fans dels dos cantants, que havien mantingut una química especial al llarg de tres anys de relació. Després de confirmar-se la notícia per totes dues parts i els primers rumors sobre suposades infidelitats d’ell amb la ‘influencer’ Zaira de la Morena o la seva cita amb l’actriu Ester Expósito, l’artista porto-riqueny va esborrar totes les fotografies del seu compte d’Instagram i va deixar de seguir tots els usuaris, inclosa la seva exparella. Ara, en aquest perfil, amb gairebé 20 milions de ‘followers’, només hi figura l’anunci de la seva nova gira per Europa.

Reprenent l’activitat

No obstant, tal com assenyalen des d’‘El programa del verano’, el contacte entre tots dos podria no estar perdut del tot. Pel que sembla, l’intèrpret de ‘Baby Hello’, un dels èxits de l’estiu, té un segon perfil a través del qual pot assabentar-se de tot el que penja Rosalía. Per la seva banda, ella també el segueix a @elzorro, com es diu aquest compte secundari ple de fotografies que mostren la cara més personal del cantant durant els seus viatges i les seves hores d’estudi.

Es pot destacar que, com apunten des de l’esmentat mitjà, feia mig any que aquest perfil estava inactiu fins que el cantant de Puerto Rico va compartir-hi una galeria de fotos de la seva última visita al Japó (on va viatjar amb Rosalía) seguida d’una instantània bevent cervesa.