Un jove va desaparèixer als voltants del mirador de Camilo José Cela de Cuenca la matinada del 14 al 15 de setembre. Després de diversos dies de recerca, el seu cos es va trobar mort als miradors de la Ronda del Xúquer de Conca. El cadàver pertanyia a Enrique López, solter que va aparèixer el novembre del 2021 a Cuatro com a participant del programa ‘First dates’ i fill de l’exregidora de l’Ajuntament d’Hellín (Albacete) Rosa Pilar Sáez.

Així va ser la seva experiència a ‘First dates’

El Kike era un estudiant d’art dramàtic que es considerava un enamoradís: «Literalment m’identifico amb Verónica Forqué fent de Kika perquè soc una mica igual. Vaig al metro i m’enamoro. I me’n vaig de festa, m’embolico amb un i me n’enamoro!», assegurava en la seva presentació.

El jove hi anava a la recerca d’«un modernet, artista, jonqui i macarra», li comentava al presentador. Davant la descripció oferta, Carlos Sobera es va dirigir a buscar la seva cita. «No vull un ‘cayetano’ ni un enginyer, vull un ‘antifa’ que em regali encenedors», va acabar dient abans de conèixer la seva cita.

L’Enrique va confessar que «la seva mare el mataria», en relació amb l’exregidora del Partit Popular. El ‘dating show’ li va presentar el Javier, un estudiant de Química. Les primeres impressions van ser bones, tots dos van congeniar molt bé en les diferents aficions que tenien.

En la decisió final, el Kike i el Javier van decidir tenir una segona trobada: «El vull conèixer més. Jo no sé si serà el pare dels meus fills, saps. Però un bon ‘parkineo’ haurem de fer, oi?», assegurava mentre reia. D’altra banda, el Javier confessava que volia tornar a veure el Kike per la fluïdesa i els gustos que tots dos compartien.