Cristiano Ronaldo, acusat d’adulteri: l’Iran podria castigar-lo amb 99 fuetades

L’exjugador del Reial Madrid va abraçar i va fer un petó a la galta a la pintora Fatemeh Hamami a l’Iran

Cristiano Ronaldo en una imatge d'arxiu

Cristiano Ronaldo en una imatge d'arxiu / EUROPA PRESS

Redacció

Cristiano Ronaldo podria rebre una suposada pena de 99 fuetades després de ser acusat d’adulteri per abraçar la pintora Fatemeh Hamami a l’Iran. Així ho estableixen diversos mitjans del país del golf Pèrsic, que asseguren que diversos advocats haurien emprès accions legals contra el jugador del club saudita Al-Nassr.

Els fets es remunten a la visita que, amb motiu de la disputa d’un partit de fase de grups de la Lliga de Campions asiàtica, el lusità va fer a la capital iraniana, Teheran, el setembre passat. Allà, es va trobar amb l’artista, afectada per una paràlisi corporal del 85%, que va agrair el regal de dues de les seves obres entregant-li una samarreta firmada.

Càstig i perdó

Durant l’ofrena, l’exjugador del Reial Madrid va abraçar va fer un petó a la galta a Hamami, una cosa considerada com a adulteri segons la llei iraniana, que estableix que tocar una dona soltera equival al delicte esmentat.

Segons recullen diversos mitjans, atenent el codi penal de l’Iran, Ronaldo podria enfrontar-se a una suposada pena de 99 fuetades la pròxima vegada que visiti el país; una cosa que no és descartable si el seu club continua superant eliminatòries en la competició. Això sí, el màxim golejador de la història de la Champions League podria evitar el càstig sempre que mostri penediment pel que ha passat i un jutge li concedeixi el corresponent perdó.