Mor als 48 anys una de les estrelles de 'Neighbours', la serie australiana que va triomfar a TV3

L'actuació magistral de Troy Beckwith com el malvat Michael Sicko Micko Martin va deixar una empremta a la història de la televisió

Troy Beckwith en una imatge de la sèrie emesa a TV3

Troy Beckwith en una imatge de la sèrie emesa a TV3 / TV3

El món de la interpretació a Austràlia està de dol per la pèrdua d'una de les estrelles més estimades. Conegut pel seu inoblidable paper com el malvat Michael Sicko Micko Martin a la icònica sèrie dels 80 'Neighbours', Troy Beckwith ha mort als 48 anys després d'una valenta batalla contra el càncer.

La notícia va commoure els seus fans i col·legues dimecres passat, 24 de gener, quan la família va anunciar la tràgica pèrdua. La commoció es va estendre ràpidament, recordant Troy Beckwith per la seva actuació magistral que va deixar una empremta inesborrable en la història de la televisió australiana. A Catalunya, la sèrie es va començar a emetre el febrer de 1989; TV3 la va tenir a la seva graella des d'aleshores fins al juny del 1996. El món de la interpretació a Austràlia està de dol per la pèrdua d'una de les estrelles més estimades. Conegut pel seu inoblidable paper com el malvat Michael Sicko Micko Martin a la icònica sèrie dels 80 'Neighbours', ha mort als 48 anys després d'una batalla contra el càncer.

Neighbours - "Veïns" a TV3- que està gravada a Melbourne (Victòria) i continua en emissió a Australia amb més de 8.900 episodis i 39 temporades, i mostra la vida d'unes famílies de veïns que viuen al carrer Ramsay Street d'Erinsborough, un suburbi fictici d'aquesta ciutat. Diversos actors australians han passat per aquesta sèrie, com Kylie Minogue, Jason Donovan, Guy Pearce, Margot Robbie, Jesse Spencer, Radha Mitchell, Liam Hemsworth, Luke Hemsworth, Natalie Imbruglia o Delta Goodrem.

El dolor a les xarxes socials

Kym Valentine, companya de repartiment a 'Neighbours', va compartir el seu dolor a les xarxes socials, expressant com és de difícil acomiadar un altre membre de la família televisiva que va partir massa aviat. "Troy ens va deixar a tots amb el cor trencat. Descansa en pau, estimat amic", va escriure Valentine.

Brett Blewitt, un altre actor de la sèrie, va recordar Beckwith com una persona encantadora i profundament reflexiva. "T'estimo, amic entremaliat. Gràcies per tots els records i tot el meu amor per als teus amics i familiars", va compartir Blewitt, reflectint la connexió especial entre els membres de l'elenc.

Jan Russ, director de repartiment de 'Neighbours', va expressar la seva tristesa amb un emotiu "Oh, no! Estimat Troy. Això és tan trist, noi bonic", demostrant l'impacte que Beckwith va tenir a la comunitat artística.

El comiat més commovedor va arribar de la germana de Troy, Juanita Sanger, que va recordar el riure entremaliat i contagiós del seu germà. "Tots t'adoraven. Un esperit lliure que no podia ser reprimit", va escriure Juanita en un emotiu missatge a les seves xarxes socials. A més, va compartir anècdotes inoblidables i va expressar el seu consol en imaginar la seva mare, també traspassada, reunint-se amb Troy en pau.

La mort de Troy Beckwith deixa un buit als cors dels seus seguidors i companys de professó, però el seu llegat perdurarà a la memòria d'aquells que el van admirar a 'Neighbours'. La indústria de l'entreteniment australià acomiada un talent excepcional i una persona estimada.