La Taula Territorial dels Serveis Socials de la Catalunya Central, integrada pels regidors de Serveis Socials de Manresa, Vic, Igualada i Berga, es van reunir ahir per primera vegada a la capital del Bages per començar a posar en comú experiències, compartir coneixements i promoure accions de col·laboració.

A la trobada, que va tenir lloc a l'Ajuntament de Manresa, hi van assistir la regidora de Serveis Socials, Acollida i Cooperació de Manresa, Mercè Rosich; el regidor de Benestar i Família, Salut i Joves de l'Ajuntament de Vic, Xavier Farrés; el regidor d'Acció Social i Promoció Personal de l'Ajuntament d'Igualada, Joan Torras; i la regidora de l'Àrea Social de l'Ajuntament de Berga, Maribel Iglesias. També hi han participat els tècnics responsables dels respectius serveis socials municipals.

La creació de la Taula va ser un dels acords que es van adoptar el passat 26 de setembre en una primera reunió, també a Manresa, dels diferents representants polítics i tècnics de serveis socials dels ajuntaments de les capitals de comarca de la Catalunya central.

La trobada es va plantejar inicialment com un marc d'intercanvi d'impressions sobre la difícil situació en què es troben els serveis socials municipals i compartir, d'aquesta manera, experiències, inquietuds i formes de treball.